26 octombrie 2012

Caravana SEV a ajuns in Bacau

0 Comentarii
In perioada 15 septembrie – 20 octombrie, 21 de organizatii active in promovarea voluntariatului i-au pus in miscare pe cei interesati de voluntariat, aducandu-i impreuna, informandu-i si inspirandu-i sa devina parte din SEV - Serviciul European de Voluntariat.

 Peste 400 de tineri si organizatii din 20 de judete au avut oportunitatea sa faca cunostinta cu SEV, sa afle raspunsuri la intrebari si sa interactioneze direct cu voluntari romani si straini, organizatii gazda si de trimitere, persoane resursa de la care pot afla informatii clare si prietenoase, prin intermediul a 21 de evenimente derulate succesiv in toata tara. In Bacau caravana SEV a poposit in ziua de 17 octombrie, iar voluntarii bacauani au fost invitati de catre Fundatia de Sprijin Comunitar, sa afle mai multe informatii despre SEV, intre orele 15-19 la Centrul Dr. Stefan Ciobanu.

 Astfel 25 de tineri voluntari de la FSC dar si de la alte organizatii din Bacau au asistat la o sesiune de informare si training sustinuta de specialistii TIA si voluntarii din Bucuresti implicati deja in programul SEV, din care au aflat toate informatiile despre acest program si posibilitatile de a face parte din el. Cei prezenţi au avut ocazia de a întâlni şi de a relaţiona cu un fost voluntar SEV. Aproximativ o oră, aceştia i-au pus întrebări voluntarului, aflând cu toţii cum este un stagiu SEV, din punctul de vedere al unei persoane care a luat parte la aşa ceva., în final fiind prezentat atât un flux al unui proiect SEV cât şi resursele acestuia.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu