26 octombrie 2012

Puiul Fericit a ajuns la Paris

0 Comentarii
Agricola Bacău a participat în această săptămână la cea mai mare expoziție de produse alimentare din Europa, SIAL, care a avut loc la Paris.
Compania băcăuană a prezentat cele mai reprezentative produse ale sale în standul propriu amenajat în interiorul pavilionului Romaniei, alaturi de celelalte firme ale Grupului Agricola - Salbac şi Europrod - într-un spaţiu personalizat care comunică imaginea grupului şi valorile acestuia.

Agricola a expus la Paris cela mai valoroase produse ale sale, de la Puiul Fericit, Puiul Familist, Puiul Antistres şi până la cele mai preţioase salamuri crud uscate recunoscute în România cât şi în afara graniţelor: Salamul de Sibiu Agricola, lider incontestabil al pieţei locale, Salam Ambasador, Babic, Ghiudem, Cârnaţi Sticks şi Cârnaţi Plai. Nu au fost uitate gustoasele produse de tip ready meal fabricate la europrod: Cordon Bleu din piept de pui, Sniţel, Frigarui, Nuggets. Prezenţa la acest eveniment are scopul de a crea noi parteneriate puternice în exteriorul țării, dar și de a-si consolida pozitia mărcii Agricola pe piata din Romania – a arătat Carmen Gavrilescu, Marketing Manager al companiei.

Sial – The Global Food Marketplace – Paris și-a deschis porțile luni, 22 octombrie pentru 5.900 de expozanti din peste 100 de țări, 1500 de jurnaliști și se apreciază că peste 140.000 de vizitatori i-au trecut pragul.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu