27 noiembrie 2014

TOP-ul FIRMELOR BACAU, editia a 21 – a

0 Comentarii
Eveniment de promovare a comunităţii de afaceri din judeţul Bacău, Topul Firmelor are drept scop încurajarea dezvoltării spiritului antreprenorial prin evidenţierea, recunoaşterea şi promovarea firmelor a căror rezultate contribuie la dezvoltarea durabilă a judeţului Bacău şi bunăstarea cetăţenilor săi.
La ediţia din acest an a evenimentului, din cele 9.275 firme cu activitate în anul 2013, au fost eligibile, conform metodologiei, un număr de 5.574 firme, clasându-se pe primele 3 locuri un număr de 803 firme.
Cele 803 firme clasate au fost invitate la festivitatea de decernare a premiilor care va avea loc vineri, 28 noiembrie 2014, pentru a primi recunoaşterea oficială şi publică a întregii comunităţi pentru rezultatele obţinute în anul fiscal 2013.
Topul Firmelor Bacău este structurat pe două tipuri de clasamente:
  • Top-ul pe Secţiuni – domenii de activitate:
  • Agricultura
  • Industrie
  • Industria alimentara
  • Industria usoara
  • Industria lemnului
  • Industria prelucratoare
  • Constructii
  • Comert
  • Servicii
  • Transporturi
  • Turism
  • Servicii diverse
  • Top-urile speciale, având dublu rol, pe de o parte de a evidenţia firmele care au înregistrat rezultate deosebite în ceea ce priveşte cifra de afaceri, profitul, locurile de munca nou create / susţinute, volumul exporturilor, investiţiilor, creativitate, cercetare şi inovare aplicativa şi, pe de altă parte, având rolul de a-i încuraja pe ceilalţi întreprinzători în a atinge performanţele înalte, de reper, atinse de aceşti întreprinzători
    TOP Cifra de Afaceri evidenţiază primii 10 întreprinzători, din fiecare clasă de mărime, în ordinea descrescătoare a cifrei de afaceri obţinute.
    TOP Profit recunoaşte performanţele primilor 10 întreprinzători din fiecare clasă de mărime, în ceea ce priveşte valoarea profitului obţinut.
     TOP Locuri de Muncă Noi create cuprinde primii 20 de întreprinzători din judeţ, în ordinea locurilor de muncă noi create în anul 2013, care au creat peste 2.000 de locuri de muncă.
    Primii 10 angajatori de la nivelul judeţului Bacău, care au susţinut peste 15.000 de locuri de muncă în anul 2013, vor fi premiaţi în cadrul TOP-ului Angajatorilor.
    TOPul Cercetării şi Inovării Aplicate premiază investiţia în inovare, cercetare şi aplicarea în producţie a rezultatelor cercetării/inovării, pentru a încuraja întreprinzătorii băcăuani să-şi diversifice activitatea, să producă produse noi, să-şi eficientizeze costurile prin intermediul inovaţiei.
    Pentru a sprijini activitatea de protecţie a proprietăţii industriale şi pentru a promova firmele care-şi protejează mărcile, desenele, invenţiile, în TOPul Creativităţii Tehnice vor fi evidenţiate organizaţiile care au rezultate deosebite în acest domeniu.
    TOPul Exportatorilor evidenţiază primii 10 exportatori din judeţul Bacău, în ordinea valorii exportului, ca recunoaştere pentru faptul că acestea duc renumele şi produsele băcăuane pe pieţele internaţionale.
    Investitorii vor fi premiaţi pentru efortul lor în cadrul TOPului Investitorilor.
    De asemenea, în acest an, tinerii întreprinzători, care pot deveni un model pentru alţi tineri în ceea ce priveşte curajul şi rezultatele obţinute într-o activitate economică, vor fi evidenţiaţi în cadrul TOPului Tinerilor Întreprinzători.
Vor fi prezenţi cei mai reprezentativi membri ai comunităţii de afaceri băcăuane din Top, reprezentanţi ai autorităţilor şi instituţiilor publice, reprezentanţi ai mediului universitar, colaboratori si parteneri ai Camerei de Comerţ si Industrie Bacau.
Festivitatea de decernare a premiilor se va desfăşura intr-un cadru de sărbătoare, de înaltă ţinută artistică, momentele de premiere fiind intercalate cu recitaluri extraordinare susţinute de maeştri recunoscuţi la nivel international.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu