3 ianuarie 2015

Maximum Rock Awards 2014

0 Comentarii
Sfarsitul lui 2014 reprezinta un moment potrivit pentru a face o recapitulare a celor mai importante lucruri care s-au intamplat in industria muzicala rock si metal, in anul care a trecut.

Fie ca vorbim despre lansari de albume, videoclipuri, concerte sau consolidarea statutului anumitor formatii, 2014 a fost un an bogat in realizari, atat pentru muzicienii autohtoni, cat si pentru cei straini.

Este foarte important sa ne amimtim cele petrecute in anul care s-a scurs pentru a avea o mai buna intelegere a lui 2014 si, de ce nu, pentru a sarbatori cum se cuvine 12 luni de munca asidua!

Tocmai de aceea, Promusic Events si Maximum Rock organizeaza editia anuala a Maximum Rock Awards, un spectacol-ceremonie, care isi propune sa premieze formatiile care au muncit cel mai mult si au avut cel mai mare succes in 2014.

Pentru ca acest lucru sa se intample, am conceput 10 categorii legate de industria muzicala autohtona, si 6 categorii care tin de cea internationala.

Nominalizarile (minim 5 - maxim 10) au fost facute pe persoane care au legatura directa cu fenomenul rock: Alex Revenco (Jurnalul National), Hefe (Radio Guerrilla & MTV Romania), Alin Dinca (Rock FM), Mihai Pahontu (Sport Total FM), Crisan Bibian (Emisiunea Supersound - Radio Cluj), Alexandra Furnea (Maximum Rock Romania). 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu