3 ianuarie 2015

Richard Clayderman in concert in Romania

0 Comentarii
Phoenix Entertainment anunţă spectacolul anului 2015! 
Richard Clayderman alege România pentru o lansare mondială! 

Cel mai faimos pianist al tuturor timpurilor, Richard Clayderman, revine la Bucureşti, pe 26 martie 2015, la Sala Palatului, cu spectacolul “From Paris with Love“ în premieră mondială. 

Richard Clayderman a ales România pentru acest spectacol excepţional, din dragoste pentru publicul român. Este a patra oară când artistul vine în România, dar faptul că alege să lanseze un concept în premieră mondială pe plan mioritic, e un plus fantastic pentru brandul nostru de ţară.

The Prince of Romance, aşa cum mai este cunoscut în lume, propune de această dată o experienţă senzorială 360, emoţională – audio – vizuală. Un concept absolut inovator. Show-ul de senzaţie aduce pe scenă, alături de Richard Clayderman si pianul său, baletul şi orchestra Camerata Regală. Totul va fi montat intr-un decor unic, o noutate absolută faţă de toate spectacolele prezentate până acum în lume.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 400, 300, 200, 140 și 95 lei, în rețeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online prin www.eventim.ro.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu