14 ianuarie 2015

Pârtia de schi de la Slănic Moldova a fost asaltată de turisti

0 Comentarii
În prima săptămână de la deschidere, peste 10 000 de turiști au vizitat pârtia, declarându-se foarte mulțumiți de calitatea acesteia și de serviciile conexe oferite. 
    Pârtia de schi din staţiunea Slănic Moldova are o lungime de 1.414 metri, o lăţime medie de 38 de metri şi o diferenţă de nivel de 240 de metri. Pârtia este încadrată în categoria celor uşoare şi, implicit, îi conferă acesteia un grad de atractivitate deosebit de ridicat.
    Concomitent cu dezvoltarea acestui domeniu schiabil s-au concretizat și o serie de servicii integrate, respectiv instalație de transport cu cablu (telescaun), serviciu de salvamont, dotări și facilități pentru protecția schiorilor. Pârtia beneficiază de mașină de bătut zăpada, instalație de iluminat nocturn, instalație de înzăpezire artificială, școală de schi, servicii de închiriere echipamente specifice. 
    „Rezultatele  acestui proiect sunt foarte importante pentru comunitatea băcăuană, atât din punct de vedere turistic, dar și economic. Mă bucur  să pot spune că instituţia pe care o reprezint, Consiliul Judeţean Bacău, are o misiune îndeplinită faţă de cetățenii acestui județ, prin realizarea unui astfel de proiect de mare anvergură. Băcăuanii se pot bucura acum de o pârtie funcțională, bine dotată și echipată, asigurând condiții optime de schiat”, a precizat Dragoș Benea, președintele Consiliului Județean Bacău. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu