14 ianuarie 2015

Prefectul a primit vizita delegatiei ucrainene din orasul Bilgorod-Dnistrovskz

0 Comentarii
În data de 6 ianuarie 2015 prefectul judeţului Bacău, Dorian Pocovnicu a primit vizita unei delegaţii ucrainene din oraşul Bilgorod-Dnistrovskz Regiunea Odessa.
La întrevederea comună au participat primarul oraşului Bilgorod-Dnistrovskz domnul Nanovskiy Iorem Nicolaevici, primarul oraşului Târgu Ocna domnul Ştefan Şilochi, consilieri locali ai oraşului ucrainean şi reprezentanţi ai mediului de AFACERI din judeţul Bacău.
În deschidere, prefectul Dorian Pocovnicu a urat oaspeţilor bun venit în judeţul Bacău, a apreciat faptul că dorinţa de colaborare între oraşe şi instituţii şi-a găsit aplicabilitatea în practică şi reprezintă un bun prilej pentru cele două părţi pentru o dezvoltare durabilă.
Totodată prefectul a ţinut să precizeze că preţuieşte modul în care comunitatea românească este reprezentată şi sprijinită de către autorităţile din Ucraina.
În cadrul întrevederii comune au fost discutate aspecte privind capacitatea de dezvoltare socio-economică şi turistică a judeţului Bacău în parteneriat cu oraşe din Regiunea Odessa.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu