24 septembrie 2016

EuroTier 2016 – Hannover, Germania

0 Comentarii
In perioada 15 – 18 noiembrie 2016, va avea loc EuroTier – la Centrul Expozitional din Hanovra, Germania, evenimentul lider mondial pentru profesionistii din zootehnie. Pana in prezent s-au inscris peste 2.400 de expozanti din 54 de tari, spatiul expozitional total disponibil fiind de 240.000 mp.
Printre expozantii internationali care vor prezenta inovatiile lor pentru sectorul cresterii animalelor la eveniment sunt prezente:
  • Olanda cu 240 de companii,
  • China cu 170 de companii,
  • Franta cu 150 de companii,
  • Italia cu 130 de companii,
  • Turcia cu 60 de companii.
Tematica evenimentului cuprinde urmatoarea gama de produse si servicii expuse: cresterea animalelor; programe de reproducere si a tehnologiei de reproducere; sisteme de stocare a hranei pentru animale; adaposturi pentru animale, inclusiv tehnologia de mediu controlat; masuri si echipamente pentru cresterea animalelor si de hranire; echipamente de muls si sisteme de depozitare a laptelui, masini si echipamente pentru depozitarea si manipularea gunoiului de grajd solid si lichid; echipamente de prelucrare a produselor alimentare; servicii de consiliere, de consultanta si management. In acest an va avea loc o prezentare de pasari de curte – World Pasari Show -ul.
Printre evenimentele  conexe prezentate sunt : Forum international, Eveniment special “Sanatatea ugerului pe parcursul intregului an” si “TopTierTreff”; Forum special si Forumul International dedicat segmentului bovine & suine; Forum International, Eveniment special “Controlul emisiilor de interior” si “International Poultry Conference”, Forum international, Centru de informatii si showcase “Growth in water”.
Sursa: www.ccibc.ro

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu