24 septembrie 2016

India - Europa 29 Business Forum

0 Comentarii
Dupa organizarea cu succes a doua editii ale India – Central Europe Business Forum – ICEBF, Ministerul Afacerilor Externe al Guvernului Indiei, in colaborare cu Federatia de Camera de Comert si Industrie indiana – FICCI; organizeaza cea de a treia editie a ICEBF, editie ce anul acesta a fost rebotezata ca“India – Europe29 Business Forum “, in perioada 8 – 9 decembrie 2016 la New Delhi, India.
Acest Forum interactiv va fi de mare valoare si este o necesitate pentru toti jucatorii din domeniul stiintelor vietii, IT & SFTI, de fabricare a high-end, dezvoltarea infrastructurii, energiei din surse regenerabile, componente auto si auto, prelucrare si logistica a produselor agricole si alimentare, care sunt in mod serios in cautarea diverselor oportunitati de afaceri disponibile in India. Participantii vor beneficia de schimbul de informatii si oportunitati de networking de inalta calitate, prin prezenta unor factori de decizie din partea guvernului central si a sectorului corporativ din India.
In cadrul forumului sunt asteptati sa participe lideri guvernamentali, directori generali,  senior reprezentanti al agentiilor de promovare a investitiilor, inalti reprezentanti ai camerelor de Comert si Industrie, reprezentanti ai organizatiilor sectoriale, reprezentanti ai guvernelor de stat si regionale, think tank -uri , lideri de opinie, etc.
A doua ediție a Forumului a atras peste 200 de delegații oficiale și de afaceri din 18 țări europene. Peste 200 de reprezentanți ai industriei indiene au detaliat misiuni de afaceri cu omologii lor europeni.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu