23 septembrie 2016

TAROM aniversează 62 de ani de existentă, alături de pasagerii săi

0 Comentarii

Cu 43 destinatii deservite, TAROM oferă pasagerilor săi servicii de transport aerian la standarde internaţionale, începând de la rezervarea biletului, prin multiple canale de distribuţie, continuand cu serviciile la sol, meniurile diversificate şi confortul de la bordul aeronavelor sale, până la aterizarea pe principalele aeroporturi din Europa şi din alte colţuri ale lumii.

TAROM este şi va rămâne un deschizător de drumuri – a fost una dintre primele companii aeriene comerciale din lume, înfiinţată in 1920 sub denumirea de CFRNA (Compagnie franco-roumaine de navigation aérienne) şi prima companie aeriană cu operare trans-continentală. Tot TAROM a fost prima companie aeriană care, în premieră mondială, a făcut ocolul Pământului în 80 de ore de zbor. Iar istoria recentă ne relatează faptul că TAROM a fost prima companie din afara Turciei care a aterizat pe Aeroportul Ataturk, după evenimentele nefericite din 15 iulie 2016.


“Compania TAROM a oferit dintotdeauna oportunităţi de călătorie chiar şi în situatii excepţionale, fară însă a face rabat de la cele mai importante principii dupa care se ghidează: siguranţa si confortul. Acest lucru demonstrează respectul faţă de pasageri si dorinţa de a le fi alături de fiecare dată când este nevoie. De aceea, TAROM rămâne una dintre cele mai importante marci româneşti, un simbol al României, o companie aeriană cu tradiţie recunoscută în intreaga lume. La aniversarea a 62 de ani, ne dorim ca TAROM să continue sa fie la înălţime, din toate punctele de vedere, astfel ca obiectivul nostru principal rămâne imbunătăţirea permanentă a serviciilor oferite.”, a declarat Directorul General, Dan Plaveti.


În cei 62 de ani de existenţă, TAROM a fost martorul implicat al unei istorii începute de pionierii români ai aviaţiei civile mondiale şi  continuată pană astăzi de oamenii cu pasiune pentru zbor.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu