23 septembrie 2016

Ziua Libertătii de Miscare 2016

0 Comentarii
CFR Călători marchează Ziua Libertății de Mișcare, 24 septembrie, prin organizarea unui concurs de fotografie despre plăcerea călătoriei cu trenul și despre mobilitate.
Concursul se va desfășura în perioada 23 – 30 septembrie. Toți cei care doresc să se înscrie la concurs trebuie să trimită imagini foto ORIGINALE care să promoveze ideea libertății de mișcare cu trenul pe pagina de Facebook a evenimentului.
„A călători este o experiență de viață. Fiecare călătorie este unică chiar și atunci când alegem aceeași destinație și același mijloc de transport. Indiferent de motivul călătoriei, libertatea de mișcare este un drept fundamental, de necontestat”, a declarat Directorul General al CFR Călători, IOSIF SZENTES.
Câștigătorii concursului vor fi desemnați de o comisie formată din reprezentanți ai CFR Călători și specialiști în artă fotografică ai Centrului de Cercetare în Domeniul Vizualului, iar fotografiile din Top 20 stabilit de comisia de jurizare vor fi reunite în cadrul unei expoziții la sediul Ministerului Transporturilor.
Premiul oferit de CFR Călători este un bilet Interrail Global Pass valabil în Europa, timp de o lună, la clasa 1 şi care oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu