6 octombrie 2016

Noua colectie vestimentară „See you in New York” te asteaptă la Lidl

0 Comentarii
New York-ul este una dintre capitalele street style-ului, iar străzile aglomerate ale metropolei sunt mereu o sursă de inspirație. Din 6 octombrie, și tu îți vei putea crea ținutele preferate și în trend, cu produsele din colecția „See you in New York” de la Lidl.
Ține pasul cu moda și pregătește-te pentru sezonul rece cu o ținută perfectă: combină un pulover (49.99 lei) călduros, disponibil în 3 variante de culori, cu o pereche de jeanși (49.99 lei) și un palton (99.99 lei) și vei obține un outfit numai bun pentru o zi la birou sau o plimbare de toamnă în parc. Ghetele (84.99 lei) din noua colecție vestimentară „See you in New York” au căptușeală din material textil, pentru un climat plăcut al piciorului și fermoar lateral pentru o încălțare facilă.
Pentru zilele ploioase de toamnă, optează pentru o ținută confortabilă. Poți alege între cele 3 modele de bluze cu mâneci 3/4 (34.99 lei), sau setul de bluze (39.99 lei/set – 2 buc.), alături de o pereche de pantaloni tricotați (39.99 lei). Impermeabile și moderne, cizmele de ploaie (34.99 lei) au ajutor practic de încălțare și le poți purta la orice ținută. În serile răcoroase, încălzește-te cu pătura cu mâneci (49.99 lei), plăcută la atingere, care poate fi și halat de casă.
Lidl îți propune articolele perfecte pentru o zi cu program încărcat sau pentru momentele de relaxare alături de +cei dragi. Bluzele cu imprimeu (23.99 lei) pentru bărbați, disponibile în 3 modele, pantalonii sport (39.99 lei) sau jeanșii (49.99 lei) și jacheta (99.99 lei) îți vor oferi confortul necesar în orice clipă.
În plus, prin Lidl Tour, acum poți să descoperi New York-ul și să trăiești atmosfera de pe străzile uneia dintre capitalele modei ale lumii, chiar de Anul Nou, într-un sejur de 6 nopți, de la 1699€/persoană. Sărbătorește Revelionul în renumitul Times Square și vizitează emblemele orașului „care nu doarme niciodată”: Madison Square Garden, Broadway sau Rockefeller Center. Află mai multe despre sejurul în „Big Apple”, într-un hotel de 3 stele în Times Square și transport cu avionul inclus, pe www.lidl-tour.ro. Optează pentru o excursie de vis în metropola americană și vei avea parte de un upgrade surpriză inclus: asigurarea Turist Plus oferită prin Lidl Tour.
Începând cu 6 octombrie, vino la Lidl să descoperi noua colecție vestimentară „See you in New York”, modernă și plină de stil!


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu