3 octombrie 2016

Voluntariat E ON, la Centrul de Servicii Sociale Alexandra din Onesti

0 Comentarii
Marţi, 27 septembrie, pentru câteva ore, 25 de electricieni şi gazişti E.ON din Oneşti şi Comăneşti au lăsat deoparte sculele şi echipamentele specifice meseriei lor şi s-au dedicat creării unor condiţii mai bune pentru copiii care locuiesc în casele de tip familial „Corina” şi „Sorin” din cadrul centrului. Spaţiile au căpătat un aer de prospeţime prin vopsirea uşilor, văruirea pe-reţilor, montarea de accesorii în spaţiile pentru baie, verificarea instalaţiilor electrice şi echiparea corpurilor de iluminat cu becuri economice.
„Gestul voluntarilor E.ON este unul lăudabil, apreciem raza de lumină adu-să copiilor din centrul nostru. Lucrările executate de voluntari s-au pliat per-fect pe necesităţile noastre, condiţiile în care trăiesc aceşti copii fiind îmbună-tăţite. Vă mulţumim şi sperăm ca exemplul dat de dumneavoastră să fie ur-mat şi de alte companii”, a spus domnul Constantin Rotaru, Directorul Centrului de Asistenţă Socială „Alexandra” din Oneşti.
„Îmbunătăţirea vieţii oamenilor din comunităţile în care trăim şi activăm este o preocupare permanentă pentru Grupul E.ON. Împreună cu colegii din Oneşti şi Comăneşti ne-am propus să contribuim la ameliorarea condiţiilor în care locuiesc copiii din centru. După acţiunea noastră, copiilor din centru le va fi mai bine, iar aceasta nu poate decât să ne mulţumească, a declarat Radu Petre, Director General Adjunct E.ON Distribuţie România.
Implicarea în comunitate este o constantă a Grupul E.ON în România. Înce-pând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 9,2 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială destinate comunităţii, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative ridicându-se la aproximativ 258.000.
E.ON România încurajează acţiunile de voluntariat, anual peste 250 de anga-jaţi s-au implicat în comunităţile locale, având o contribuţie de aproximativ 6.000 de ore de voluntariat.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu