29 noiembrie 2016

Avansati in grad la Jandarmeria Bacau

0 Comentarii
In data de 29 noiembrie 2016, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile „Alexandru cel Bun ” Bacău a avut loc o adunare festivă în cadrul căreia au fost avansaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, 5 subofiţeri şi au fost acordate recompense ofiţerilor şi subofiţerilor cu rezultate bune şi foarte bune în activitatea profesională.
Comandantul unităţii, domnul colonel Stan Ghiorghe, a prezentat ordinele de avansare şi i-a felicitat atât pe cei avansaţi în grad cât şi pe cei recompensaţi.
Cei 5 subofiţeri au fost avansaţi în gradul următor, astfel: 3 subofiţeri au fost avansaţi de la gradul de plutonier major la gradul de plutonier adjutant şi 2 subofiţeri de la gradul de plutonier adjutant la gradul de plutonier adjutant şef.
Pentru rezultate bune şi foarte bune obţinute în activitate şi pentru preocuparea permanentă în domeniul pregătirii profesionale au fost acordate recompense personalului unităţii constând în mulţumiri, felicitări precum şi citarea prin ordin de zi pe unitate. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu