29 noiembrie 2016

Jandarmi inaintati in gradul urmator

0 Comentarii
Cu prilejul Zilei Naţionale a României, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău s-a organizat în ziua de 29.11 un ceremonial militar unde, pentru rezultate bune şi foarte bune obţinute în activitatea profesională precum şi pentru modul exemplar de executare a misiunilor a fost aprobată înaintarea în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad pentru 3 ofiţeri şi doi subofiţeri jandarmi.   
Prin Ordin al ministrului Afacerilor Interne, 3 ofiţeri au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, astfel: în gradul de locotenent-colonel – 1 ofiţer; în gradul de colonel – 2 ofiţeri. Totodată, prin  Ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române, 2 subofiţeri au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, astfel: în gradul de plutonier adjutant – 1 subofiţer; în gradul de plutonier adjutant şef – 1 subofiţer.       
Mai multe cadre, ofiţeri şi subofiţeri, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, au fost  recompensate de către inspectorul şef cu mulţumiri, felicitări şi citarea prin ordin de zi al unităţii.

După înmânarea noilor grade de către conducerea inspectoratului şi felicitarea ofiţerilor şi subofiţerilor, activitatea s-a încheiat cu intonarea Imnului Naţional al României.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu