12 noiembrie 2016

Posta Română, realeasă în Consiliul de Administratie al PostEurop

0 Comentarii
Poşta Română a fost realeasă, miercuri, să facă parte din noul Consiliu de Administraţie al Asociaţiei Europene a Operatorilor Poştali Publici – PostEurop, pentru următorii trei ani. Această poziţie va permite companiei să-şi asume un rol important în privinţa reglementărilor poştale internaţionale şi a strategiilor de dezvoltare economică în domeniul poştal.
În urma votului exprimat în cadrul Adunării Plenare, care a avut loc la Haga, Olanda, Poşta Română va fi reprezentată, în perioada 2017-2019, în Consiliul de Administraţie al PostEurop, de către Ciprian Boloş, Director Direcţia Strategie, Cooperare şi Management Integrat. Poziţia de membru în Management Board-ul PostEurop a Poştei Române vine la mai puţin de o lună după ce România a fost aleasă, în cadrul Congresului Uniunii Poştale Universale de la Istanbul, în Consiliul de Administraţie şi Consiliul de Exploatare Poştală al Uniunii Poştale Universale.
"România continuă să-şi consolideze poziţia de factor decizional în structurile de conducere ale sectorului poştal la nivel european şi mondial. După obţinerea unui loc în Consiliul de Administraţie şi Consiliul de Exploatare Poştală la Congresul Uniunii Poştale Universale de la Istanbul, astăzi, prin alegerea lui Ciprian Boloş în Board-ul PostEurop, administraţia poştală românească face încă un pas important în configurarea unei poziţii cheie la nivel internaţional, care să-i permită acesteia o dezvoltare sustenabilă în baza parteneriatelor şi acordurilor cu alte administraţii poştale. Noua poziţie conferă companiei Poşta Română cadrul optim de a implementa şi coordona proiecte regionale, finanţate prin fonduri europene, alături de alţi actori relevanţi din domeniu”, a declarat Alexandru Petrescu, Directorul General al Poştei Române.
Compania Naţională Poşta Română este membră fondatoare a PostEurop din anul 1993.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu