24 noiembrie 2016

Transporturilor moderne si logistica oraselor inteligente

0 Comentarii
Facultatea de Ştiinte organizează în zilele de 6 şi 7 decembrie seria de prezentări ştiintifice sustinute de domnul profesor Teodor Gabriel Crainic (Université du Québec à Montréal, Canada) în domeniul Transporturilor moderne şi logistica oraşelor inteligente.
Vizita este sustinută printr-un proiect de mobilitate al Autoritătii Nationale pentru Cercetare Ştiintifică şi Inovare CNCS - UEFISCDI, proiectul PN-III-P1-1.1-MCD-2016-0031, în cadrul PNCDI III.
Programul prezentărilor:
Marti, 6 decembrie, ora 11.00, Aula Models and methods for City Logistics Planning. Real-world implementations;
Miercuri, 7 decembrie, ora 10.00, Aula Transport intermodal. Logistica oraşelor Speaker: Teodor Gabriel Crainic, PhD, FRSC Professor of Operations Research, Logistics and Transportation School of Management, U. du Québec à Montréal and Director, Intelligent Transportation System Laboratory CIRRELT - Interuniversity Research Centre on Enterprise Networks, Logistics and Transportation, Montreal, Canada.

Transportul intermodal de mărfuri sustine o parte importantă a comerțului internațional și național. De asemenea, se consideră că reprezintă un instrument pentru a materializa politici pentru sisteme de transport durabile și că este un element important în noile modele City Logistics și Physical Internet de operații și de afaceri de transport și logistică. După o scurtă sinteză a transporturilor intermodale, se vor discuta rolul și problemele legate de transportul de mărfuri în oraș, soluțiile propuse de City Logistics și câteva modele și metode importante de cercetare operațională pentru planificarea acestor sisteme vitale în economia actuală.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu