8 ianuarie 2017

Luni si marti scolile din Municipiul Bacău vor fi închise!

0 Comentarii
Cursurile scolare au fost suspendate in municipiul Bacău pentru zilele de luni si marti, 9 și 10 ianuarie 2017!
Decizia vine ca urmare a hotărârilor luate de către Inspectoratul Școlar Județean la nivel de judet, a Protecției civile, Inspectoratul Județean de Poliție, ISU. Sunt incluse și grădinițele și creșele din municipiu.
Comitetul de urgență din municipiul Bacău s-a întrunit la primăria Bacău, la ora 12.
Va ninge intens până mâine dimineață, viteza vântului va fi de 40-50 km la oră în rafale, temperaturile vor scădea până spre -15 grade C, resimțite -23 grade C la nivelul corpului.
Se acționează cu efective umane și utilaje de împins, compactat, încărcare și transport monitorizate prin system GPS. În timpul zilei de duminică, pe arterele principale, iar noaptea în cartiere și pe străzi lăturalnice. Ninsorile vor fi la fel de abundente și luni.
Au fost identificate până la acest moment 25 de persoane care au necesitat cazare în adăpostul din Gherăiești. Cetățenii care identifică asemenea persoane, fără adăpost, sunt rugate să anunțe Poliția locală la numărul de telefon 0234/986 pentru ca aceștia să fie conduși către adăpostul organizat ori să informeze serviciul de urgențe din cadrul Spitalului Județean. Se recomandă cetățenilor să nu transporte persoanele fără adăpost identificate către instituții de îngrijire, deoarece își asumă în mod inutil răspunderea asupra vieții acelora; cel mult pot oferi băuturi calde și pături ori haine pentru a se îndepărta suferința determinate de frig.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu