15 martie 2017

Jandarmi bacauani in actiune

0 Comentarii
În perioada 10– 13 martie 2017 Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău a acţionat în scopul creşterii gradului de siguranţă a cetăţenilor, asigurării ordinii şi siguranţei publice pe o gamă largă de acțiuni în zona de responsabilitate.
Astfel, efectivele unității, în cooperare cu alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne cu atribuţii în domeniu (poliţie, situaţii de urgenţă, etc.), au asigurat măsurile specifice de securitate şi protecţie a participanţilor la meciurile de fotbal desfășurate între echipele F.C. Botoșani și F.C. Poli Timișoara (în data de 10.03.2017) și C.S.M. Poli Iași și C.S. Concordia Chiajna (în data de 10.03.2017) în municipiile Botoșani și Iași. Activitățile de prevenire desfășurate și măsurile de securitate adoptate premergător și pe timpul meciurilor de fotbal au împiedicat producerea de incidente neplăcute și au asigurat disputarea partidelor de fotbal în condiții de siguranță.
Concomitent cu misiunile de patrulare şi prevenire a fenomenului infracţional în zone de interes operativ executate zilnic pe raza municipiului Bacău, în perioada menționată s-a acționat pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale și respectării legislației la regimul silvic, cinegetic și piscicol, atât independent cât şi în cooperare cu poliţia, în diverse localități de interes din judeţele Bacău și Neamţ.
De asemenea, unitatea noastră a participat, în localitatea Mănăstirea Cașin,județul Bacău, cu un pluton de onor la ceremonialul militar și religios de sfințire a unui monument funerar închinat Eroilor români căzuți pe câmpul de luptă în urmă cu 100 de ani pe Valea Cașinului, în zona Mănăstirii Cașin și a asigurat ordinea publică pe timpul manifestările comemorative menționate.
În urma executării acestor misiuni jandarmii din cadrul unităţii au constatat peste 50 de fapte antisociale, dintre care 1 infracțiune de furt din sediul unei societăți comerciale și două fapte de nerespectare a legislației privind circulaţia materialelor lemnoase, aplicând 50 de sancţiuni contravenţionale cu o valoarea totală a amenzilor de peste 10.000 lei.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu