20 mai 2017

Actiuni in cooperare pe linia combaterii furturilor de energie electrica

0 Comentarii
Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău a executat acţiuni în cooperare cu      DELGAZ-GRID TÂRGU MUREŞ pentru depistarea furturilor de energie electrică .

În data de 18 mai efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au desfăşurat o acţiune în cooperare cu lucrători din cadrul DELGAZ-GRID Târgu Mureş şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău în localitatea Buhuşi, cartier Orbic din judeţul Bacău pentru prevenirea şi combaterea sustragerilor de energie electrică.
Misiunea jandarmilor a constat în asigurarea unui climat de normalitate pe timpul desfăşurării activităţilor precum şi prevenirea unor fapte de tulburare a ordinii publice.
În cadrul acţiunii au fost verificate de către lucrătorii DELGAZ-GRID Târgu Mureş instalaţiile de contorizare electrică de la locuinţele din zonă; au fost identificate    2 situaţii de branşament ilegal la reţeaua de distribuţie a energiei electrice. De asemenea, 30 de abonaţi au fost deconectaţi pentru nereguli constatate în contorizarea consumului de energie electrică. 


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu