23 mai 2017

Barza aduce pe piata din România primul pachet de teste de fertilitate pentru cupluri

0 Comentarii
Barza, brandul care a adus primul test de sarcină în România, lansează acum primul pachet de teste rapide de fertilitate 2 + 1 (feminină și masculină) pentru autotestare, care evaluează fertilitatea ambilor parteneri cu precizie de 98-99% și rezultate în 5-10 minute.

Produsul este singurul de pe piață care asigură evaluarea fertilității ambilor parteneri din cuplu, într-un timp scurt și fără proceduri complicate sau dureroase.

Cutia include două teste de fertilitate feminină, care măsoară nivelul hormonului FSH în urină, pentru evaluarea funcției ovariene și un test de fertilitate masculină, care determină concentrația de spermatozoizi din lichidul seminal.

„Este o mare bucurie să ai un copil și, pentru că ne dorim să-i oferim tot ce avem mai bun, amânăm momentul de a deveni părinți până după 30 de ani. Această decizie are multe beneficii, dar și riscuri, unul dintre ele fiind declinul fertilității. Ne bucurăm să venim în ajutorul cuplurilor care își doresc copii cu aceste teste care sunt un prim pas în evaluarea fertilității atât feminine, cât și masculine.” declară Dr. Romeo Dumitrescu, Brand Owner - Barza.

În România, specialiștii declară că unul din șase cupluri se confruntă cu problema infertilității, care poate fi atât de natură masculină, cât și feminină. Aceasta este descoperită târziu, după aproximativ un an în care cuplurile încearcă să aibă un copil. Astfel, testele de fertilitate Barza vin în ajutorul cuplurilor, pentru a le oferi informații despre fertilitate mai devreme, printr-un proces ușor și rapid.


Testul Barza este singurul recomandat de Societatea de Obstetrică de Ginecologie din România.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu