30 mai 2017

Campaniei nationale „Aripi Frânte”

0 Comentarii
Inspectoratul de Poliție Județean Bacău desfășoară în întreg judeţul o serie de activități preventive și de informare, în cadrul campaniei naţionale „Aripi Frânte”.
În acest context, în data de 28.05.2017, poliţiştii Postului de Poliţie Sarata, în parteneriat cu Primăria Comunei au organizat şi desfăşurat o expoziţie de fotografie, în sala Căminului Cultural din localitate la care au participat 80 de adulţi şi 150 de copii.
Activităţile au fost dedicate prevenirii violenţei în mediul familial, ocazie cu care a fost adus în prim plan copilul în realitatea cotidiană, semnalând totodată, nevoia acestuia de a fi susţinut de familie şi instituţiile statului în formarea şi dezvoltarea sa armonioasă, ca viitor adult, cu mesaj răsunător privind faptul că aripile mici pot îmbrăţişa zbor înalt.
Poliţiştii doresc să concentreze un număr mare de întâlniri cu cetăţenii într-o perioadă de timp bine determinată, astfel încât, în colaborare cu parteneri , autorităţi locale, unităţi de învăţământ sau mass-media, elevii şi părinţii să fie informaţi despre necesitatea adoptării unei conduite de autoprotecţie în vederea reducerii riscului de victimizare.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu