30 mai 2017

Campionatul National de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne

0 Comentarii
Agentul şef principal Mihai Gosav din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a obţinut medalia de argint la Campionatul Naţional de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne.
Poliţistul băcăuan a participat la campionatul ce s-a desfăşurat la Ploieşti, în perioada 23-26 mai, acesta obţinând medalia de argint la categoria+100 kg alături de peste 70 de sportivi de la toate structurile Ministerului Afacerilor Interne.
Mihai Gosav nu are doar o carieră de campion în activitatea de poliţie, îndeplinind cu succes şi profesionalism fiecare misiune a sa, ci şi una de luptător, fiind maestru al sportului, vicecampion European şi de patru ori medaliat cu bronz la campionatele mondiale de unifight.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău se mândreşte cu un poliţist campion la două sporturi de contact diferite, acesta îmbogăţindu-şi palmaresul şi cu medalia de bronz, câştigată la Campionatul Mondial de Judo, iar în anul 2016, medaliat cu aur la Jocurile Europene ale poliţiştilor şi pompierilor.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu