10 mai 2017

Delegatia OMV a fost primita de presedintele Brasoveanu

0 Comentarii
Președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu a primit luni, 8 mai 2017, o delegație a grupului OMV PETROM, condusă de Peter Rudolf Zeilinger, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil cu activitatea Upstream (explorare și producție).
     Discuțiile au vizat în principal posibilități de colaborare între compania petrolieră și Consiliul Județean Bacău dat fiind interesul OMV de a investi în proiecte sociale. 
    ”Suntem deschiși unei bune colaborări și, din partea instituției pe care o reprezint vă asigur de tot suportul. De altfel, trebuie să vă mulțumesc pentru modul în care v-ați implicat în proiectele din zona Moinești, Zemeș prin activități care răspund unor nevoi reale. În acest moment, lucrăm la actualizarea Strategiei Județene, cu un portofoliu de proiecte din fiecare domeniu de activitate și cu mecanisme de monitorizare. Un domeniu prioritar este  dezvoltarea economică a județului și, în măsura în care sunteți interesați să participați la  proiectele comunității, vă invit să ne transmiteți orice sugestii aveți”, a afirmat președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu. Acesta a vorbit și despre proiectul - pilot ”Incluziune socială prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunității în județul Bacău”, inițiat de către UNICEF România, cu finanțare de la Norway Grant și din resurse UNICEF dar și despre Modernizarea Aeroportului.
   Șeful delegației OMV a fost impresionat de proiectele prezentate: ”voi face o informare asupra situației de fapt și, împreună cu un set de propuneri de colaborare, le voi înainta conducerii OMV. Desigur, implicarea noastră este influențată și de contextul internațional, care stabilește prețul barilului de petrol, de pildă, dar sunt convins că vom găsi împreună direcții de parteneriat cu rezultate bune pentru fiecare dintre noi”, a concluzionat Peter Rudolf Zeilinger.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu