3 iulie 2017

Festivalul ”Bobocel de la Bacău”, editia a XV-a

0 Comentarii
Băcăuanii, iubitori ai cântecului popular românesc, sunt așteptați la Festivalul ”Bobocel de la Bacău”, ediția a XV-a, organizat de către  Asociaţia Culturală ”Floricica” în parteneriat cu Municipiul Bacău, ce se va desfăşura în perioada 04 – 05 iulie, la Teatrul de Vară ”Radu Beligan” Bacău.
Sunt înscriși în competiție concurenți din 11 județe, iar la Gala Laureaților sunt invitați să încânte publicul: Anton Achiței, Maria Șalaru, Constantin Bahrin, Lucica Păltineanu, Ion Drăgan, Leontina Farcaș, Ștefan Deaconița, Claudia Martinica, Cristinel Iordăchioaia, Maria Costioaia, Pamfil Roată, grupurile: „Boboceii” din Bacău, „Muguri de Stejar” și „Gospodinele” din Deleni – Iași.
Festivalul constituie  o rampă de lansare pentru copiii talentați, Gala Laureaților, ce va avea loc miercuri, 05 iulie, de la ora 17.00, fiind transmisă în direct la ETNO TV.
Intrarea la Festivalul „Bobocel de la Bacău” este gratuită.
Municipiul Bacău susţine financiar festivalul, suma de 27.000 lei fiind aprobată în acest sens, în şedinţa Consiliului Local Bacău din data de 29.06.2017.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu