3 iulie 2017

Targul de bere Auchan 2017, Editia a VIII-a a inceput!

0 Comentarii
Mult asteptata Editie a VIII-a, a Targului de Bere Auchan 2017, s-a deschis, pe aleile centrale ale magazinelor noastre, cu peste 350 sortimente de bere, din peste 25 de tari.
De la clasicele beri blonde sau brune până la berile albe, roșii/arămii, negre, fără alcool, aromatizate, trappiste, abatie, ecologice/ fără guten, nefiltrate, nepasteurizate, toate își îmbie privitorii de pe rafturile magazinelor noastre. Nu în ultimul rând, sunt prezente și mult așteptatele beri craft/ artizanale, în special cele de producție locală.
Dacă rețetele clasice nu se demodează niciodată, gusturile noi aduc bucuria descoperirii. În acest an, peste 100 de noutăți acompaniază numele berilor deja consacrate.
Pentru cei mai exigenți cumpărători, cea de-a opta ediție a Târgului de bere Auchan oferă o mulțime de beri speciale, premiate în întreaga lume. În acest an, vedetele rafturilor noastre sunt cele mai importante beri din 11 berării dintre cele 12 din întreaga lume care au primit titlul de “trappista”.
Iar pentru doritori, avem si kit special pentru a va putea prepara berea chiar la voi acasa.
Nu lipsesc, desigur, accesoriile: pahare speciale, halbe, lazi frigorifice, etc.
Sunteti asteptati sa descoperiti si sa va delectati cu prietenii sau cu familia, varietatea de beri si surprize din targul nostru, pana pe 11 iulie 2017.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu