1 august 2017

Actiune a politistilor bacauani in mediul rural

0 Comentarii
Peste 80 de abateri de la respectarea normelor sociale au fost constatate de polițiștii de ordine publică şi cei rutieri în noaptea de 29/30 iulie, în cadrul unei acțiuni desfășurată în mediul rural, pe raza județului Bacău.
Acțiunea a avut ca scop prevenirea actelor comise cu violenţă în zona discotecilor, precum şi a accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora. Astfel, poliţiştii au urmărit prevenirea faptelor cu violenţă comise în proximitatea discotecilor şi barurilor, precum şi prevenirea accidentelor rutiere ce ar putea avea drept cauză consumul de băuturi alcoolice în rândul conducătorilor de autovehicule.
Într-un interval de doar câteva ore, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au acționat pe 99 de drumuri județene și comunale din judeţ, pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere ce au drept cauză conducerea autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.
Polițiștii din teren au constatat 59 de contravenții pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la circulația pe drumurile publice, au aplicat 19 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, restul sancțiunilor find aplicate pentru încălcarea prevederilor altor acte normative în valoare totală de 36.341 lei.
De asemenea au fost reținute 4 permise de conducere şi au fost constatate 3 infracțiuni flagrante prevăzute de Codul penal.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu