21 noiembrie 2017

Energie si putere din borcănelul de miere

0 Comentarii
La Eco-Grădinița Nr. 26 Bacău – structura Școlii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza” Bacău s-a desfășurat activitatea din cadrul proiectului European „Mănâncă Responsabil!”, intitulată sugestiv, „Energie și putere din borcănelul de miere”. Din suma alocată pentru proiect s-au realizat calendare personalizate pentru anul 2018. De asemenea, pe holurile unității a fost organizată o frumoasă expoziție, intitulată sugestiv „Bogățiile toamnei”, ce a cuprins lucrări practice și artistico-plastice ale preșcolarilor.
            Pentru a-și recăpăta energia și puterea consumate  pentru realizarea lucrărilor expuse familia Popa a recompensat preșcolarii cu borcănele de miere din producția proprie, familia Oprea a preparat o delicioasă prăjitură cu mere, care a fost degustată, iar familia Tofan a preparat colăcei copți în casă. Toate produsele au fost foarte apreciate de participanți.

            Coordonatorul a acordat diplome preșcolarilor pentru implicarea în acțiunile proiectului European „Mănâncă responsabil!”. La activitate au participat părinții preșcolarilor, cadrele didactice Rugină Jana și Andrei Ioana de la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Bacău, iar din partea APM Bacău, coordonatorul județean al proiectului, consilier Ionos Maria.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu