17 decembrie 2017

Cercetati pentru inselaciuni

0 Comentarii
Polițiștii din Bacău cercetează 7 persoane care ar fi obținut 25.000 de lei şi 63.000 de euro prin metoda ,,accidentul”, de la 4 părţi vătămate cu vârste cuprinse între 70 şi 82 de ani.
În luna octombrie, polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Bacău au reţinut trei persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, toţi din județul Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la înșelăciune, prin metoda ,,accidentul”.
Totodată, la data de 16 noiembrie a.c. , polițiștii de investigaţii criminale au reţinut două persoane, respectiv doi tineri, de 16 de ani, respectiv 19 de ani, ambii din județul Constanța pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la înșelăciune, prin metoda ,,accidentul”.
În urma cercetărilor efectuate, la data de 05 şi 12 decembrie a.c. , polițiștii au extins cercetările şi faţă de un bărbat de 39 de ani şi unul de 28 de ani, persoane private de libertate în Penitenciarul Tulcea, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în forma coautoratului prin metoda ,,accidentul”.
În cadrul activităților desfășurate, la data de 15 octombrie a.c., polițiștii au prins în flagrant doi tineri, de 22 de ani, respectiv 23 de ani, ambii din județul Constanța pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la înșelăciune, prin metoda ,,accidentul”, în timp ce ridicau suma de 10.000 de lei de la una dintre persoanele vătămate.
Cei doi tineri au fost reţinuți de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi, ulterior au fost prezentați Judecătoriei Bacău, care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu