17 decembrie 2017

Digi Mobil anunta lansarea primelor modele de telefoane Huawei compatibile cu serviciile Voce 4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWiFi)

0 Comentarii
Digi Mobil si Huawei au finalizat cu succes testele pentru serviciile Voce 4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWiFi), astfel incat abonatii Digi Mobil vor beneficia de inca doua  telefoane compatibile cu aceste  tehnologii:  Huawei Mate 10 Pro si Huawei P9Lite Mini . Software-ul pentru Huawei Mate 10 Pro, ce contine functionalitatea de voce peste 4G si voce peste WiFi, poate fi actualizat incepand din data de 14 decembrie, iar pentru Huawei P9Lite Mini aceste tehnologii vor fi disponibile in prima parte a anului.

Huawei Mate 10 Pro este un telefon dual sim, cu display de 6 inch HD in format 18:9, procesor HiSilicon, Kirin 970, 6GB RAM/128 GB spatiu de stocare si sistem de operare Android 8.0 (Oreo). Telefonul dispune de conectivitate 4G in banda 38(TDD,2600 MHz) si in banda 1(FDD, 2100 Mhz).

Huawei P9 Lite Mini este un telefon dual SIM, cu display de 5 inch HD, procesor Quad Core, 2 GB RAM/16 GB ROM, baterie 3000 mAh  si sistem de operare Android 7.0. Nougat. Telefonul dispune de conectivitate 4G in banda 1 (2100 MHz FDD). 


Prin intermediul serviciului Voce 4G (VoLTE), utilizatorii Digi Mobil beneficiaza de conectarea foarte rapida a apelului, timpul de asteptare din momentul initierii apelului si pana in momentul in care e apelat telefonul unui destinatar din retea, care utilizeaza tot Voce 4G, scazand sub doua secunde.  Totodata, convorbirile prin reteaua 4G au o calitate si claritate a sunetului mult mai ridicate. In plus, este posibila realizarea simultana de apeluri telefonice cu sesiuni de download si streaming la viteze superioare. 

Noul serviciu Voce Wi-Fi, bazat pe tehnologia Voice over Wi-Fi (VoWiFi), asigura o acoperire mai buna a retelei in spatii cu semnal redus sau chiar si fara semnal de retea mobila. Tehnologia VoWiFi permite o acoperire mai buna de voce in interiorul casei pentru clientii care au acces la internet WiFi, daca furnizorul de internet nu filtreaza acest trafic. Accesarea serviciului VoWiFi prin internet WiFi prin Digi Net Fiberlink, precum si in exterior prin reteaua nationala de hot-spot-uri a Digi WiFi, este deschisa in mod standard.

Serviciile Voce 4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWiFi), precum si activarea acestora sunt gratuite pentru toate abonamentele din oferta. 

„Impreuna cu partenerii de la Huawei, am finalizat cu succes testele de compatibilitate pentru smartphone-urile P9 Lite Mini si Mate 10 Pro, astfel incat abonatii Digi Mobil sa beneficieze de o gama variata de terminale care dispun de aceste tehnologii.  Avand in vedere interesul ridicat al clientilor pentru aceste servicii, vom continua testele cu partenerii nostri, astfel incat sa crestem numarul terminalelor compatibile cu noua generatie de servicii”– a declarat Valentin Popoviciu, vicepresedinte RCS & RDS. 

Huawei Mate 10 Pro si Huawei P9 Lite Mini pot fi achizitionate cu abonamentele Digi Mobil Optim, integral sau in 24 de rate fara dobanda, cu ratele direct pe factura Digi. Ratele se acorda direct in magazinele Digi si punctele de prezenta RCS & RDS, prin creditul „ING Acum”. Programul de rate este destinat tuturor clientilor Digi Mobil care se califica uzual pentru un credit de nevoi personale, in conditiile oferite de ING. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu