17 decembrie 2017

Digi Mobil si Samsung anunta noi telefoane compatibile cu serviciile VoLTE si VoWIFI

0 Comentarii
Digi Mobil si Samsung vor lansa la inceputul anului 2018 noi telefoane compatibile cu serviciile Voce4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWIFI), in urma finalizarii cu succes a testelor de compatibilitate pentru aceste tehnologii.

Incepand cu luna februarie 2018, utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de noi terminale care suporta serviciile VoLTE si VoWIFI: Samsung Galaxy S8 si S8+, Samsung Galaxy J3 2017 si Samsung Galaxy J5 2017.

Samsung Galaxy S8 si S8+ sunt primele telefoane validate din oferta Digi Mobil pentru tehnologia Voce 4G, serviciul fiind disponibil din 20 octombrie, iar din luna februarie 2018 software-ul pentru aceste terminale va putea fi actualizat astfel incat utlizatorii sa beneficieze si de tehnologia Voice over Wi-Fi (VoWiFi).

Prin intermediul serviciului Voce Wi-Fi, bazat pe tehnologia Voice over Wi-Fi (VoWiFi), utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de o acoperire mai buna de interior, in spatii cu semnal redus sau chiar si fara semnal de retea mobila. Tehnologia VoWiFi permite o acoperire mai buna de voce in interiorul casei pentru clientii care au acces la internet WiFi, daca furnizorul de internet nu filtreaza acest trafic. Accesarea serviciului VoWiFi prin internet WiFi prin Digi Net Fiberlink, precum si in exterior prin reteaua nationala de hot-spot-uri a Digi WiFi, este deschisa in mod standard.

Samsung Galaxy J5 2017 si Samsung Galaxy J3 2017 vor beneficia de serviciul VOLTE, software-ul pentru aceste modele cu functionalitate de voce peste 4G va putea fi actualizat incepand cu luna ianuarie pentru Samsung Galaxy J5 2017, iar din luna februarie va putea fi actualizat si pentru Samung Galaxy J3 2017, inclusiv pentru terminalele aflate in uz.

Prin intermediul serviciului Voce 4G (VoLTE), utilizatorii Digi Mobil beneficiaza de conectarea foarte rapida a apelului, timpul de asteptare din momentul initierii apelului si pana in momentul in care e apelat telefonul unui destinatar din retea, care utilizeaza tot Voce 4G, scazand sub doua secunde.

Serviciile Voce 4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWiFi), precum si activarea acestora sunt gratuite pentru toate abonamentele din oferta.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu