21 aprilie 2018

Com'ON Café@Bacău II

0 Comentarii
După discutarea preocupărilor, nevoilor și lipsurilor din orașul lor, așteptăm tinerii între 14-29 de ani la o nouă consultare Com’ON Cafe@Bacău unde vor putea să se gândească împreună la soluții ale problemelor identificate în prima consultare și să discute, ce poate face fiecare pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi a orașului. 

Hai să vorbești împreună cu prieteni, cunoștințe și concetățeni despre ce aveți de oferit orașului vostru, cum puteți să faceți din Bacău un oraș pentru toți. Participă în dezbatere, implică-te în dezvoltarea orașului tău prin exprimarea ideilor tale!

Consultarea face parte din cadrul proiectului Com’ON România, iar evenimentul se organizează în cadrul RESTART.

Despre ce este vorba?

Formatul evenimentului de tip World Café este de maxim 120 minute. Participanții vor discuta în grupuri mici, timp de 30 de minute, pe baza a 3 subiecte. În timpul evenimentului, voluntari numiți harvesteri vor aduna idei și le vor proiecta, astfel participanții vor putea vedea, în timp real, ce se discută în alte grupuri. La sfârșit oricine va avea ocazia să se urce pe un podium imaginar și să-și împărtășească gândurile public.

Ideile, propunerile vor fi centralizate și publicate, respectiv transmise factorilor de decizie. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu