21 aprilie 2018

Gala Premiilor Comunitatii Bacauane

0 Comentarii
Vă invităm să participați la Gala Premiilor Comunității Băcăuane, cel mai important eveniment caritabil din Bacău, ce reunește anual peste 250 de personalități și membri marcanți ai comunității de afaceri și ai societății civile locale.

Această ediție este dedicată Anului Centenarului, an în care ne dorim să putem reda oricărui român, indiferent dacă s-a născut intr-un sat izolat, sau își trăiește bătrânețea în singurătate, dreptul de a visa, de a zâmbi, de a-și construi un viitor decent în propria țară, sau de a-și trăi cu demnitate ultimii ani din viață.

În cadrul evenimentului vă invităm ”să dăm mână cu mână” pentru a construi, prin educație, un viitor mai bun pentru copiii săraci și pentru a readuce zâmbetul pe chipurile brăzdate de timp si muncă ale bunicilor uitați.

Incasările şi fondurile obţinute la acest eveniment sunt destinate susținerii programelor sociale oferite de FSC unui număr de peste 450 de copii și peste 600 de bătrâni din zonele rurale extrem de sărace ale județului Bacău.

Pentru oamenii de afaceri evenimentul reprezintă o bună ocazie pentru: 
- a petrece o seară deosebită, contribuind în același timp la susținerea programelor sociale adresate celor mai săraci copii și bătrâni din Bacău;
- a invita partenerii de afaceri sau angajații la un eveniment de clasă;
- a vă promova în cadrul unui eveniment de top și a cultiva relațiile cu ceilalți reprezentanți ai mediului de afaceri și oaspeți de onoare;

Evenimentul având drept scop colectarea de fonduri pentru programele sociale ale FSC, participarea se face pe bază de sponsorizare.


In același timp, Gala evidențiază și recunoaște public, prin oferirea unor distincții, eforturile făcute de persoane, firme, ONG-uri și instituții publice pentru dezvoltarea comunității locale și pentru implicare socială. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu