3 aprilie 2018

Saptamana Altfel la Scoala Gimnaziala ''Nicolae Iorga'' din Bacau

0 Comentarii
In data de 29 martie 2018, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au răspuns invitaţiei copiilor din cadrul şcolii Nicolae Iorga şi s-au prezentat pentru a le arăta celor mici activitatea, rolul şi specificul muncii lor. Obiectivul principal a fost acela de a informa pe toţi cei interesaţi cu privire la misiunile şi atribuţiile Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.
                 Micile gazde au avut ocazia să se familiarizeze cu specificul instituţiei, să cunoască o parte din materialele şi tehnica folosite de noi în executarea misiunilor, pentru asta le-am amenajat standuri expoziţionale cu materialele şi mijloacele de intervenţie din dotarea noastră.                    Exerciţiile de dresaj ale conductorilor jandarmi cu câinii de serviciu în care au executat  comenzi precum: deplasarea alături de conductor, exerciţii de disciplină, întoarcerile, imobilizarea unei persoane violente cu ajutorul câinelui de serviciu, elemente de dresaj recreativ, au captat toate privirile celor mici şi i-au făcut interesaţi de modul eficient de acţiune a acestora. Jandarmii din cadrul subunităţii de acţiuni speciale au prezentat câteva exerciţii demonstrative de luptă corp la corp, tehnici de coborâre în rapel de pe clădire, dar şi folosirea practică a unei tiroliene.
                 În final, jandarmii au expus micilor spectatori diferite aspecte referitoare la unele măsuri preventiv-educative, pe care aceştia ar trebui să le aibă în considerare pe perioada şcolii dar şi în vacanţa care urmează. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu