29 aprilie 2018

Scoala Altfel - Să stii mai multe, să fii mai bun!

0 Comentarii
In data de 26 aprilie 2018, în cadrul Programului „Şcoala Altfel” - „Să ştii mai multe, să fii mai bun!” jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, au răspuns invitaţiei copiilor din cadrul Şcolii Gimnaziale „Constantin Platon” din mun. Bacău, jud. Bacău şi i-au vizitat pentru a demara o activitate interactivă dar educativă în acelaşi timp. Obiectivul principal a fost acela de a-i informa pe copii cu privire la misiunile şi atribuţiile Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, şi pentru a le prezenta, modul în care ne ducem la îndeplinire misiunile zilnice.
                 Micile gazde au avut ocazia să se familiarizeze cu specificul instituţiei, au stat de vorbă cu jandarmii pentru a afla cât mai multe despre activităţile lor. Exerciţiile de dresaj ale conductorilor jandarmi cu câinii de serviciu în care au executat  comenzi precum: deplasarea alături de conductor, exerciţii de disciplină, întoarcerile, imobilizarea unei persoane violente cu ajutorul câinelui de serviciu, elemente de dresaj recreativ, au captat toate privirile celor mici şi i-au făcut interesaţi de modul eficient de acţiune a acestora.
                Jandarmii din cadrul subunităţii de acţiuni speciale au prezentat câteva exerciţii demonstrative de luptă corp la corp, cât şi folosirea practică a unei tiroliene, pe care copiii au aşteptat cu nerăbdare să o încerce.
               Mulţumim pentru încrederea cu care aţi apelat la noi pentru această activitate.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu