22 mai 2018

Campionatul National de Offroad - Etapa a 3-a Slanic Moldova

0 Comentarii

În perioada 24-27 mai 2018 va avea loc la Slănic Moldova, pentru al patrulea an consecutiv, cea de a treia etapă din Campionatul Național de Offroad din România, Trofeul Dacii Liberi. Desfășurată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și a Comisiei Naționale de Offroad din România, etapa de la Slănic Moldova este organizată de A.C.S. Offroad Dacii Liberi Bacău, în asociere cu Consiliul Județean Bacău. Sunt așteptate la start peste 60 de echipaje din toate clasele.
Ne sunt de mare ajutor în ale organizării: Primăria Slănic Moldova, Primăria Oituz, ISU Bacău, Jandarmeria Slănic Moldova, RNP Romsilva, Ocolul Silvic Târgu Ocna, Ocolul Silvic Bisericesc Bacău, Ocolul Silvic Privat Mereni, Ocolul Silvic Brețcu, Serviciul de Promovare Turistică și Salvamont Bacău,  Hotel Venus, precum și sponsorii nostri: Nexxon, Anconi Group, GTC Auto, Best Tools, Comservice Company, FORCH, Auto OK, Titanium Winch, , LOCTITE, TEROSON, Ferma Stâna Dacilor, House 4x4, Danina Line, Safir SRL, Popas Poiana Sărată, Deliciosul de Vaslui, Creative Auto Service. Parteneri media: Radio Onești, 4X4 Adventure. Mulțumim în mod deosebit pentru implicare prietenilor Răzvan Căpățână, Iulian Georgescu, Andrei Postolache si Lucian Mitrofan.
În anul în care România sărbătorește 100 de ani, zona Slănic Moldova – Pasul Oituz capătă o semnificație aparte, fiind apreciată nu doar pentru atracțiile naturale deosebite pe care le detine, ci și pentru încărcătura istorică marcantă.
Pentru că vrem să oferim posibilitatea cât mai multor pasionați să guste din provocările offroadului, la Trofeul Daci iLiberi avem trasee pentru clasele Extrem, Open și Standard A și B (în funcție de capacitatea cilindrică) și o clasă special pentru cei care au mașini 4x4, dar nu au încercat încă valențele autovehiculului, o clasă la care poate participa orice autoturism 4x4, așa cum se prezintă el în forma comercială – clasa Hobby.
Clasa Standard este dedicată celor care au un automobil 4x4, echipat cu anvelope agresive, inclusiv tip Simex șidotat și cu un troliu. La clasele Open și Extrem mașinile sunt modificate atât la formă, cât și la sistemele de frânare, direcție, suspensie și tracțiune față de mașinile de serie, sporind considerabil performanțele de cățărare și anduranța. Spectacolul pe care aceste mașini îl provoaca este intens, deosebit și fascinant.
Ziua de joi, 24 mai, este destinată primirii concurenților și verificărilor tehnice și administrative.
Vineri, 25 mai, ora10, se dă startul primei zile de concurs, urmând ca la ora 21 să se pornească în proba specială Noaptea Nemirei, în care echipajele își vor testa abilitățile de orientare și navigare înfruntând întunericul.
Sâmbătă, 26 mai, va avea loc,începând cu ora 13, proba superspecială Trial. Pe un traseu scurt, dar intens, spectatorii vor vedea peste ce obstacole extreme pot trece mașinile înscrise și cât de abili sunt copiloții când vine vorba de trolieri.
Trofeul Dacii Liberi se va încheia cu festivitatea de premiere, care va avea loc duminică, 27 mai, începând cu ora 10.30. Vor fi premiate cele mai bune 3 echipaje de la fiecare clasă. În plus, toți cei care au izbutit să învingă traseele Nemirei vor primi o Diplomă de participare.
Pentru un weekend plin de adrenalină, pentru al patrulea an consecutiv, te invităm alături de noi la Slănic Moldova în perioada 24-27 mai 2018!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu