22 mai 2018

Turneul International de Minifotbal ”Cupa Lotus”, editia a XIII-a

0 Comentarii
Promovarea sportului ca modalitate de educare a ființei umane a fost mereu unul dintre obiectivele Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna, drept pentru care elevii Școlii au fost susținuți întotdeauna atunci când s-au implicat în diverse competiții sportive.
În acest context, în perioada 16.05.2018 – 20.05.2018, o echipă de 11 elevi însoțită de 3 cadre au participat la Turneul Internațional de Minifotbal ”Cupa Lotus”, ediția a XIII-a, organizat la Băile Felix de către Asociația Internațională a Polițiștilor Regiunea 3 Bihor. Echipa a ajuns până în optimi, fiind învinsă de IPA Prahova cu scorul 0-2. În ciuda acestui fapt, elevii s-au remarcat prin pasiunea și talentul de care au dat dovadă pe parcursul fiecărui meci.
Într-un alt registru, pe data de 19.05.2018, un grup de 6 elevi din cadrul secției de Taekwondo WTF ”Ș.N.P.A.P. Ssilum” Tîrgu Ocna  însoțiți de 2 cadre au participat la Campionatul Național Universitar de Taekwondo WTF. Evenimentul a fost organizat la sala de sport a Academiei Forțelor Aeriene ”Henri Coandă” Brașov de către Ministerul Educației Naționale prin Federația Sportului Școlar și Universitar în parteneriat cu Academia Forțelor Aeriene ”Henri Coandă” Brașov și Federația Română de Taekwondo WTF. În cadrul acestei competiții, elevul Coțofană Ion, antrenat de către profesorii de pregătire fizică din cadrul Școlii, a devenit campion national universitar la categoria -87 kg. S-au mai remarcat și elevii Screciu Adrian Valentin și Miron Florin, ambii obținând medalia de bronz la categoria +87 kg.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu