16 mai 2018

Gala Premiilor Comunitatii Bacauane

0 Comentarii
Andra Soceanu si echipa Fundatiei de Sprijin Comunitar ii vor intampina, cu portile si inimile deschise, pe cei peste 260 de participanti care si-au confirmat prezenta joi 17 mai la Gala Premiilor Comunitatii Bacauane, editia a XVII-a, incepand cu ora 18:00 la Complexul Levisticum
La cocktailul de receptie, care se va desfasura intre 18:00 – 19:00, Cramele Sarica Niculitel, cu sprijinul Selgros Bacau, ne vor rasfata cu o degustare de vinuri alese. In acelasi timp, pe terasa, vom putea admira o expozitie de tablouri ale maestrului picturii naive romanesti, Badita Ioan Maric. Cofetaria Story ne va incanta simturile cu dulciuri traditionale romanesti, create in laboratoarele proprii.
Cina festiva (19:00 – 22:00) va cuprinde momentele obisnuite pentru un astfel de eveniment, dar si multe surprize. Participantii vor avea posibilitatea sa se delecteze cu momentele artistice pregatite de voluntarii FSC, impreuna cu copiii de la Clubul cu Lipici din Dealu Morii, iar o trupa de dans modern ne va incanta cu un numar de dans inedit. Trupa Artizan va canta si ne va incanta cu muzica mai veche si mai noua din repertoriul marilor artisti ai Romaniei, atat in cadrul Galei, cat si la After Party (dupa ora 22:00).
Nu uitati de licitatie! O serie de obiecte deosebite donate, sau realizate de voluntarii FSC, va asteapta sa le achizitionati pentru casa sau biroul dumneavoastra. Nu veti regreta nici o secunda investitia, mai ales ca banii stransi in urma licitatiei vor finanta programele sociale ale FSC de care se bucura cei mai saraci batrani si copii din judetul Bacau!
Obiectele scoase la licitatie vor fi:
1. Tabloul Masă în familie, un ulei pe pânză, aparținând celui mai mare pictor naiv al României, ”bădița” Ioan Măric
Preţul de pornire la licitație este de 2000 lei
2-3. Două icoane triptice, creații excepționale ale artistului de talie mondială Ștefan Popa - Popa’s.
Preţul de pornire la licitație este de 1500 lei pentru fiecare icoană
4. Noapte de vis în satul bunicilor, tablou tridimensional din lemn, piatra si fimo realizat cu multă migală și pasiune in atelierul Activ Mozaic
Preţul de pornire la licitație este de 1000 lei
5. Direct de la turneul FedCup 2018 de la Cluj-Napoca, echipamentul de joc al Simonei Halep a fost donat pentru licitația din această seară.
Prețul de pornire va fi de 4500 lei
Momentul cel mai asteptat va fi festivitatea de decernare a Premiilor Comunitatii Bacauane la categoriile persoane fizice, firme, institutii si ong-uri si marele premiu - Premiul de Excelenta. Ii vom aplauda impreuna, la scena deschisa, pe cei mai reprezentativi activisti ai societatii civile bacauane, cele mai active institutii si ONG-uri si cele mai implicate si responsabile companii locale.
Tombola evenimentului are premii interesante si in acest an! Mai multe firme locale au oferit premii din cele mai diverse pe care invitatii la eveniment le pot castiga achizitionand bilete de tombola. Premiile sunt diverse si atractive: pachete de promovare sau chiar un soft de gestiune performant pentru firma dumneavoastra, week-end-uri la volanul celor mai noi modele Skoda sau Opel, pachet de infrumusetare la un salon de prestigiu, vouchere de cumparaturi la Selgros, Colly, sau Farmaciile Sf. Spiridon, un cos cu fineturi de la Agricola, o tableta, un sistem audio performant, pachete de training, sau diverse rasfaturi personale . Si anul acesta avem un mare premiu: un abonament premium la bazinul de inot, piscina si sala de fitnes TNT .
Costul unui bilet la tombola este de doar 50 de lei. Participa numai invitatii la eveniment!
Ca noutate avem o tombola speciala pentru persoanele care vor dori sa sustina programele FSC prin metoda de Debit Direct, o metoda noua de donatie introdusa din acest an si in Bacau de catre FSC. Veti primi mai multe detalii la fata locului!
Programul serii:
- 18:00 - 19:00, cocktailul de receptie - terasa restaurantului;
- 19:00 - 22:00, cina festiva, decernarea Premiilor Comunitatii, licitatie, reprezentatii artistice, tombola si multe surprize
- 22:00: after party
* dress code: traditional sau stilizat (modern) romanesc!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu