12 mai 2018

La Gruparea de Jandarmi Mobila Bacau elevii militari au inceput practica

0 Comentarii

In perioada 9 mai - 05 august, 6 de elevi din cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni își desfășoară stagiul de practica la Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău. Aceștia vor urma un program de acomodare cu specificul unității și al misiunilor executate de cadrele operative ale unității, ulterior fiind repartizați în cadrul detașamentelor mobile de ordine publică.
                În perioada următoare, elevii vor executa misiuni și activități de pregătire în cadrul programului de tutela profesionala în urma cărora vor putea să pună în practică cunoștințele deprinse până în acest moment pe durata cursurilor școlii militare. Pe toată durata stagiului de practică elevii vor fi îndrumați de tutori jandarmi cu experiență, care le vor coordona și evalua activitatea de pregătire.
                 De menționat că stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, iar principalele modalități de pregătire sunt însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual având și el un rol important în formarea profesională.
                  Le dorim elevilor militari să aibă parte de o experienţă frumoasă dar şi utilă pe perioada cât vor fi alături de noi.                 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu