12 mai 2018

Vino în echipa JANDARMERIEI!

0 Comentarii
Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău recrutează candidați pentru admiterea în instituțiile de învățământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea 2018 şi ianuarie 2019.
Prima etapă de selecție constă în evaluarea psihologică și examinarea medicală a candidaților, aceste activități realizându-se la unitățile care au recrutat candidații (inspectorate județene de jandarmi).
A doua etapă  constă în contravizita medicală și proba de evaluare a performanței fizice. Aceste activități se realizează la sediul unităților de învățământ.
A treia etapă proba de verificare a cunoștințelor, realizată la instituțiile de învățământ.
I. Depunerea cererilor de înscriere
Cererile tip de înscriere se depun de către candidați la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău – Compartimentul Management Resurse Umane şi Organizare Structurală până la următoarele date limită, astfel:
a) până la data de 25 mai 2018 - pentru concursurile de admitere organizate în sesiunea iulie – august 2018 la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” și la instituțiile de învățământ care pregătesc personal pentru MAI (din structura MApN și SRI);
 b) până la data de 15 iunie 2018 - pentru concursurile de admitere organizate în sesiunea august – septembrie 2018 la școlile postliceale ale MAI;
c) până la data de 23 noiembrie 2018 - pentru concursurile de admitere organizate în sesiunea ianuarie 2019 la școlile postliceale ale MAI.
II. Depunerea dosarelor de recrutare
Termenele de depunere a dosarelor de recrutare în volum complet (dosar plic pentru fiecare dintre candidați), sunt:
a)Pentru Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” și toate instituțiile de învățământ din subordinea M.Ap.N. dosarele de candidat se depun la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău- Serviciul Resurse Umane, până la data de de 14 iunie 2018, ora 16.00.
b)Pentru școlile militare de subofițeri ale Jandarmeriei Române dosarele de candidat se depun la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău - Serviciul Resurse Umane, până la data de 17 iulie 2018 (pentru sesiunea septembrie 2018) și până la data de 07 decembrie 2018 (pentru sesiunea ianuarie 2019)
Recrutarea candidaților pentru admiterea în instituțiile de învățământ care pregătesc personal pentru nevoile MAI se realizează în raport de domiciliu/reședința înscris/ă în cartea de identitate şi specialitatea pentru care optează candidatul, conform ofertei educaționale.     
Tinerii care au intre 18 și 27 de ani și doresc o carieră militară, sunt aşteptați pentru înscriere, la sediul instituției noastre situat pe str. Constantin Musat, nr 4, municipiul Bacău, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00 .
Detalii suplimentare privind condiţiile de participare, desfăşurarea examenelor şi documentele dosarelor de concurs se pot obține  accesând site-ul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău www.jandarmeriabacau.ro, pagina de facebook a unității, INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN BACAU şi pe adresa de e-mail relatiipublice@jandarmeriabacău.ro.sau la telefon 0234.543131– interior 24535/24537.
Mult succes tuturor candidaților!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu