22 mai 2018

Prezentarea ofertei educationale si activitati in cadrul Programului Scoala Altfel

0 Comentarii
In data de 21 mai 2018, începând cu ora 10.00, în cadrul Programului „Şcoala Altfel” -  „Să ştii mai multe, să fii mai bun! ” jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au răspuns invitaţiei copiilor din cadrul Colegiului Tehnic de Comunicaţii „Nicolae Vasilescu-Karpen” Bacău, şi s-au prezentat pentru a le arăta celor mici activitatea, rolul şi specificul muncii lor.
               Micile gazde au avut ocazia să se familiarizeze cu specificul instituţiei, au stat de vorbă cu jandarmii pentru a afla cât mai multe despre activităţile lor zilnice. Exerciţiile de dresaj executate de câinii de serviciu au captat toate privirile celor mici, interesaţi de modul eficient de acţiune a acestora
                Luptătorii din cadrul Detaşamentului de Acţiuni Speciale le-au prezentat copiilor un stand expoziţional cu armamentul din dotare, le-au răspuns la întrebări şi s-au fotografiat alături de ei.
               De la 11.00, în amfiteatrul din cadrul aceleiaşi unităţi de învăţământ, specialişti din cadrul Compartimentului Resurse Umane (din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile şi a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău) au prezentat oferta educaţională pentru şcolile Ministerului Afacerilor Interne unui număr de peste 100 de elevi ai claselor terminale de liceu.
               Aceştia au primit informaţii despre activitatea de recrutare a Jandarmeriei Române, le-au fost expuse avantajele carierei militare şi care sunt paşii pe care trebuie să-i parcurgă dacă vor să facă parte din echipa noastră.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu