9 iunie 2018

Măsuri de ordine publică la Evaluarea Natională

0 Comentarii
În perioada 11– 14 iunie 2018, efective din cadrul unităţii  vor acţiona pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a probelor examenului de Evaluare Naţională.

         Jandarmii băcăuani  vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe întreaga perioadă a desfăşurării probelor examenului de Evaluare Naţională, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu.
        Astfel, în perioada 11– 14 iunie 2018, conform programului stabilit la nivel naţional, jandarmii vor acționa în zona a 13 centre de examen din instituțiile de învățământ din localitățile Oneşti, Moineşti, Comăneşti, Buhuşi, Podu Turcului şi Bacău.
        Misiunile jandarmilor constau, în principal, în prevenirea faptelor antisociale care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, desfăşurarea în condiţii optime a examenelor, soluţionarea imediată a oricăror incidente care ar putea pune în pericol siguranţa elevilor sau a cadrelor didactice.     
     Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău solicită elevilor participanţi la examenul de evaluare să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca activităţile de evaluare să se desfăşoare în condiţii normale.
      Elevii şi cadrele didactice pot solicita sprijinul jandarmilor fie prin contact direct, fie prin apelarea serviciului unic de urgenţă 112 în cazul în care apar situaţii nedorite.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu