14 iunie 2018

O sansa pentru fiecare, o sansa pentru toti

0 Comentarii

Joi, 14 iunie 2018 a avut loc Conferința prilejuită de lansarea proiectului “O șansă pentru fiecare, o șansă pentru toți”, proiect finanţat in cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 – 2020.
Evenimentul s-a desfasurat începând cu ora 12.30 în Sala de ședințe a Consiliului Județean Bacău, Calea Marășești nr. 2.
Proiectul “O șansă pentru fiecare, o șansă pentru toți” este implementat de Societatea Națională de Cruce Roșie din România – Sediul Central, în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România – Filiala Bacău, UAT Comuna Corbasca, UAT Comuna Colonești și UAT Comuna Secuieni și are ca obiectiv general implementarea măsurilor integrate de sprijin pentru reducerea riscului de abandon școlar în trei școli supuse unui risc educațional ridicat din județul Bacău: Școala Gimnazială Băcioiu, Școala Gimnazială Smaranda Apostoleanu și Școala Gimnazială Secuieni.
Masurile integrate vor implica 209 prescolari si 632 scolari, 300 de parinti si 264 de cadre didactice si se vor derula pe toata perioada implementarii proiectului: 20 aprilie 2018- 19 aprilie 2021.
Valoarea totala a proiectului este de 6.446.890,20 Ron, dintre care valoarea cofinantarii Uniunii Europene este de 5.479.856,67 Ron.
La conferinta au participat: Ioan Silviu Lefter, Director General Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, Dan Marcel Babliuc, Director Filiala Bacau a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania, Nicusor Andone Puscasu, Primarul Comunei Corbasca, Iancu Valentin Marzac, Primarul Comunei Colonesti, Dumitru Cosmin David, Primarul Comunei Secuieni si Victor Nicolaescu, Manager Proiect. 



0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu