10 iulie 2018

Delegatie din Israel, in vizita la Bacau

0 Comentarii
Președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu a primit in data de 3 iulie vizita unei delegații israeliene, compusă din reprezentanți ai Federației Internaționale a Comunităților Educative. Discuțiile au vizat prezentarea oportunităților investiționale ale județului Bacău dar și proiectele sociale implementate de către DGASPC în parteneriat cu Consiliul Județean Bacău. De altfel, interesul delegației a fost centrat pe domeniul educației, întrebările adresate referindu-se la serviciile oferite copiilor instituționalizați dar și la bugetarea acestora. De un interes deosebit s-a bucurat prezentarea proiectului pilot „Incluziunea socială prin furnizarea de servicii sociale integrate la nivelul comunității”implementat de UNICEF România în parteneriat cu DGASPC Bacău, instituții județene, autorități locale, județene și naționale susținut financiar de Norway Grants și UNICEF.
    În cadrul deplasării în județul Bacău, delegația din Israel va vizita obiective sociale, precum Centrul multifuncțional pentru tineri aflați în dificultate dar și orașele Moinești și Târgu Ocna.  
    Federația Internațională a Comunităților Educative (F.I.C.E.) este un organism la nivel mondial al cărei scop declarat este de a implementa proiecte adresate tinerilor, care vizează educația în afara familiei. În prezent F.I.C.E. activează în 27 de state printre care se numără Canada, țări ale Europei și Africii.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu