18 octombrie 2018

Proiect "Primul pas spre o lume mai buna"

0 Comentarii
Ma numesc Mihail Cojocaru, sunt fondator al companiei Win Win Management s.r.o. din Praga, si am pornit in Bacau proiectul ''Primul Pas Spre O Lume Mai Buna''.

Sunt de parere ca atunci cand vrei lumea sa se schimbe in bine ideal e sa fii tu cel care face primul pas. De aceea mai jos puteti vedea primul meu pas si as aprecia mult daca ati lua toti exemplu si ati face acelasi lucru mai departe.

Copii intre 14 si 18 ani adunati de la centrul Pro Familia Bacau, au primit 3 lucruri pe care le-am considerat la varsta lor importante: sfaturi despre cariera personala, haine si mancare.
Referitor la sfaturile despre cariera cred ca nu e nevoie de explicatii ca toti avem nevoie de ele; hainele si mancarea sunt necesare in special copiilor fara parinti; iar toate astea sunt pentru ca, cred eu, ca atunci cand evoluezi din punct de vedere financiar si profesional, e bine sa nu uiti de unde ai plecat.

Am numit acest proiect "primul pas spre o lume mai buna" din 2 motive:
1. Sper ca si voi sa faceti un prim pas la fel
2. Promit ca nu ma voi opri aici si ca vor mai fi multi alti pasi asemanatori dupa acesta

Cum am spus si la inceput ceea ce as aprecia de la toata lumea ar fi daca ati face si voi la randul vostru un prim pas catre o lume mai buna si sa ajutati cat si cum puteti pe cei ce au nevoie."  Mihail Cojocaru

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu