11 martie 2019

European Patterns – Migration of Birds and People

0 Comentarii
Saptamana care incepe vom realiza mai multe activitati in calitate de gazda a unei intalniri de proiect Erasmus+ ce abordeaza o tema de mare actualitate: migratia. Abordarea din acest proiect este una inedita, studiul fiind facut sub forma unei paralele intre abordarea ecologica (migratia pasarilor) si cea sociala (migratia oamenilor) . Suntem parteneri in acest proiect, intitulat ”European Patterns – Migration of Birds and People” cu scoli din Germania (Bremen), Croatia (Metcovich), Polonia (Utska), Anglia (Peterlee) si Turcia (Izmir). 
Ne sunt alaturi pe plan local in realizarea activitatilor o serie de institutii si organizatii importante ale Bacaului: Directia Judeteana de Statistica, Directia Silvica Bacau,, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii "Ion Borcea", Centrul Regional de Ecologie, Agentia de Protectie a Mediului, Centrul de Cultura "George Apostu". De asemenea, ne bucuram de colaborarea cu comunitatile minoritare din zona noastra. Vom realiza activitati in colaborare cu comunitatea maghiara, cu cea evreiasca, germana, a rromilor, a armenilor,a italienilor. Artistul plastic Ovidiu Ungureanu va realiza impreuna cu elevii si profesorii implicati in proiect un workshop de fotografie de natura. Cercurile de teatru de la Buhusi si Bacau vor realiza spectacole pe tema proiectului.
Daca vreti sa aflati mai multe despre proiectul nostru si modul in care il vom dezvolta, va invitam sa veniti la festivitatea din data de 12 martie care va incepe la ora 10 in sala de teatru de la etajul 1. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu