19 aprilie 2019

Scoala Gimnazială Letea Veche gazdă a 16 profesori din patru tări

0 Comentarii
Săptămâna ,,Să știi mai multe, să fii mai bun'', a avut o zi cu totul specială. Miercuri, 17.04.2019, Școala Gimnazială Letea Veche a avut  invitați de seamă, 16 profesori din patru  țări -Portugalia, Bulgaria, Turcia și Italia.
Aceștia au fost prezenți în Bacău grație Conferinței Internaționale ''Methods and Good Practices for Preventing ESL in Europe'' oaspeti în cadrul parteneriatului strategic Erasmus+ , United Against ESL’, implementat de ISJ Bacau coordonat de dna inspector Ana-Maria Rotaru. Oaspeții noștri au fost extraordinar de încântați de atmosfera primitoare a gazdelor și de candoarea elevilor de la școala noastră. 
Toate cadrele didactice au dat dovadă de profesionalism, implicare și imaginație atunci când au ticluit activitățile de la clasă. De la ornatul casei bunicii folosind materiale reciclabile, la prezentarea traditiilor pascale românești, la încondeierea ouălelor și punerea în scena a unor dansuri tradiționale românești. Elevii nostri și-au arătat măiestria și atunci când a venit vorba de expunerea talentelor. Cristiana și Ana Maria, eleve în clasele a V-a , respectiv  a VII-a, ne-au încântat auzul cu vocea lor suavă, dar și prin acorduri fine de chitară. Arta a avut și ea un cuvânt de spus, elevii noștri creând o serie de basoreliefuri inspirate din teme actuale - ,,Aripi”. Oaspetii noștri s-au declarat cuceriți de toate aceste manifestari de talente. Au plecat încântați, cu promisiuni de revenire, iar noi am rămas cu un sentiment de fericire și apreciere față de acești oameni minunați. Multumim doamnei directoare Mihaela Custura, multumim tuturor cadrelor didactice implicate, mulțumim IJJ Bacău pentru prezență prin doamna purtător de cuvânt, plt. Danculea și copiilor sperând ca totul să prindă aripi. 


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu