4 septembrie 2019

Adrian RASPOPA si-a prezentat partenerii pentru Raliul Iasului

0 Comentarii
Adrian RASPOPA a prezentat noua grafica a masinii Skoda Fabia R5, in cadrul unei conferinte de presa, la care au participat si partenerii sai pentru Raliul Iasului, cea de-a sasea etapa a Campionatului National de Raliuri 2019.     
Atat eu, cat si Cozo suntem bucurosi si nerabdatori sa revenim in Campionatul National de Raliuri cu aceeasi masina Skoda Fabia R5, alaturi de care am obtinut un excelent loc 2 in etapa de casa de la Bacau. Nu avem niciun fel de presiune si tot ce ne dorim este sa nu avem probleme tehnice, sa ne putem concentra si sa ne simtim bine la bordul acestei minunate masini de concurs. Le multumim partenerilor nostri care sunt alaturi de noi la aceasta etapa Skoda Romania, Mega Auto, Lubexpert Romania, Royal Town Copou si nu in ultimul rand celui mai nou partener ProX, si sper sa le rasplatim increderea cu un rezultat bun.” declara Adrian RASPOPA, dupa conferinta de presa. 

Gabriel MANOLACHE, director general Mega Mega Auto - noul dealer Skoda din Iasi, declara: „Cu ocazia alaturarii marcii Skoda reprezentantei noastre din Iasi, am ales sa ne implicam si mai mult in motorsportul romanesc. Suntem alaturi de Raliul Iasului de mai multi ani si odata cu intrarea puternicului brand Skoda in portofoliul nostru, parteneriatul cu Adi a venit in mod firesc. Vom vedea cum decurg lucrurile si daca vom reusi sa concretizam un parteneriat pentru sezonul urmator.

Pentru noi este o continuare a traditiei de a fi alaturi de partenerenul nostru Mega Auto. In acest an angajamentul vine la pachet cu pilotul Adrian RASPOPA si acest lucru ne bucura pentru ca vom fi prezenti in Campionatul National de Raliuri, cea mai puternica si importanta competitie de motorsport din tara noastra. Suntem alaturi de Adi si ii uram succes in una dintre cele mai importante etape din campionat.” declara Constantin IFTIMIE, reprezentant Lubexpert Romania.

Alina ISTINA, reprezentant Royal Town Copou, spunea: „ Ne bucuram sa il sprijinim pe Adi RASPOPA si sa fim alaturi de el in acesta competitie si asa cum el isi doreste sa castige primul loc si noi ne dorim sa devenim prima optiune pentru familiile care isi cauta o locuinta in Iasi. Royal Town este un ansamblu rezidential din Copou unde ne dorim sa construim un mic orasel pentru familii, care sa cuprinda apartamente moderne cu finisaje premium.”  

Raliul Iasului va fi deschis oficial joi, 5 septembrie, incepand cu orele 20.30, urmand ca pilotii sa parcurga sambata si duminica 132.35 km impartiti in 10 probe speciale.  

Adrian RASPOPA este sustinut de catre Skoda Romania, Mega Auto - noul dealer Skoda din Iasi, Lubexpert Romania, importator si distribuitor autorizat al lubrifiantilor Mobil, Royal Town Copou – dezvoltator imobiliar si  ProX – Produse de cosmetica si intretinere auto.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu