9 septembrie 2019

Gruparea Bacau alaturi de elevi din prima zi de scoala

0 Comentarii
Odată cu începerea noului an şcolar unul dintre obiectivele prioritare ale activităţii Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău, îl va constitui asigurarea ordinii şi liniştii publice şi creşterea gradului de siguranţă în zona instituţiilor de învăţământ.

În anul şcolar care a început astăzi, Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va continua activităţile specifice pe linia prevenirii faptelor antisociale precum şi pentru asigurarea unui climat de normalitate în proximitatea instituțiilor de învățământ din mediul urban și rural.
Acțiunile vor viza prevenirea și combaterea fenomenului contravențional și infracțional, în zona instituțiilor de învățământ, pe traseele de afluire și defluire a elevilor și cadrelor didactice precum și menținerea unei legături permanente cu reprezentanții instituțiilor școlare.
 Vom consilia și îndruma elevii pentru prevenirea expunerii acestora în situații în care pot deveni victime ale persoanelor cu comportament antisocial.
Rugăm elevii să vadă în continuare în jandarmi un prieten de nădejde la care să apeleze cu încredere atunci când au nevoie.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu