27 februarie 2020

Măsuri de ordine și siguranță publică

0 Comentarii
In data de 25 februarie în jurul orei 19.00, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău au asigurat măsuri specifice de ordine și siguranță publică pe timpul manifestării spontane de protest care a avut loc în zona Colegiului Tehnic de Comunicații N.V. Karpen din muncipiul Bacău, motivul acestui protest fiind legat de decizia de stabilire a căminului liceului ca centru de carantină pentru suspecții de coronavirus.
După ora 20.00 grupul de persoane s-a deplasat la sediul Instituției Prefectului Județului Bacău unde au solicitat și ulterior au discutat despre această situație cu reprezentanți ai acestei instituții.
Pe timpul acestor manifestări nu au existat situații de încălcare a normelor de conduită, participanții la manifestarea de protest comportându-se civilizat; de asemenea, nu au fost dispuse măsuri de sancționare de către efectivele de jandarmi prezente la fața locului.
Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău a asigurat măsurile specifice de ordine publică la această manifestare cu un efectiv de 10 jandarmi și 2 autovehicule de serviciu.
De asemenea, precizăm faptul că unitatea nu a participat la activitățile de relocare a elevilor din căminul Colegiului Tehnic de Comunicații N.V. Karpen din municipiul Bacău, neprimind solicitări în acest sens.
Misiunea de asigurare a ordinii și liniștii publice s-a încheiat la ora 22.00.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu